Oj vilken helg, vet inte riktigt om jag har återhämtat mig än. I augusti har vi tagit ut semester varje fredag för att på så sätt maximera den lilla semester vi ska ha innan den RIKTIGA semestern.  I helgen var alltså den första helgen och vi hade planerat in massor av saker som skulle göras. Så klart hann vi med ungefär hälften av allt som skulle göras, det brukar liksom bli så i allmänhet när det gäller oss och kanske synnerligt när det också ska hinnas med två kräftskivor.

Kräftor

Kräftskiva nummer två tog liksom musten ur mig och allt vi hann med var att palla råg som vi ska dekorera med på festen.  Ett inplanerat och ganska viktigt möte med hotellet där våra gäster ska inkvarteras fick helt enkelt skjutas upp.

Vete, dock inte den som vi pallade. Det var nervöst och bakfullt när vi stod på åkern så att ta fram kameran fanns liksom inte i min tanke

Dock han vi med att träffa Jen’s frisörska som var en lyckoträff, efter 3 minuter inne på salongen var det jackpot och fullträff, henne ska vi ha!  Riktigt samma känsla kanske inte infann sig hos sminkösen som vi träffade lite senare men vi får helt enkelt lita på att hennes SM-guld i sminkning (?) räcker hela vägen.

Och vi ska inte förringa att vi också köpte vår första uppstoppade fågel, Han eller är det en hon? Ska pryda baren! Så väldigt bra.

Ny vecka, nya tag. Ni tar vi det vi inte hann i helgen. Fint så.

Annonser