Vår planering har gått helt åt helvete. Vissa saker gör vi inte alls och andra saker som skulle fixas i framtiden är redan gjorda. Det var bra att ha en planering precis i början, men nu kör vi mest på känsla. Inget är hysteriskt akut längre, vi tar det som det kommer. Enligt vår väggstora planeringskalender skulle följande ske i juni:

Jag ska bygga på mina naglar för första gången, så jag vänjer mig vid känslan och inte tycker att det är skitkonstigt och går in i grejer med dem sen (nu låter det som om jag ska ha flera meter långa naglar, tänkte mest ha lika långa som jag har nu, men påbyggda så att jag inte biter av dem när jag håller på att kissa på mig av nervositet).

Hitta en gammal förbandslåda.

Hitta en gammal skrivmaskin som gästbok.

Handla sprit. Det verkar som om det får bli på Systembolaget då hon som äger vår festlokal menar att hon inte får ha Tysklandssprit där, även om det är ett slutet sällskap.

Hitta ljusstakar.

Hitta färdmedel mellan kyrkan och festen. Vårt bästa förslag hittills är att jag skjutsar Cookie på cykel, som vi alltid gör. Tycker att det är en onödig kostnad och har nu kommit fram till att det inte blir något speciellt.

Fixa fötterna (fotvård).

Sola.

Underkläder.

Tärnkläder. En av mina tärnor har en hel outfit och har därmed kommit längre än vad jag gjort.

Välja vals att dansa till.

Fixa bröllopsfoton på föräldrar och far/morföräldrar att ha i lokalen.

Hinderprövning.

Träffa prästen.

I maj skulle följande egentligen skett:

Hitta florist.

Fixa festhäfte. Är utdelagerat. Tror jag.

Köp smycken.

Andra bjudomgång. Äh, det skiter vi i va?

Fundera på om kyrkan ska smyckas.

Köp resväskor till honeymoon.

Boka första boende i USA.

Boka hyrbil.

Boka boende för gästerna.

Vigselförord?

Annonser