Mina finfina brudtärnor hittade inte sina drömklänningar när vi var ute på tur. En var bakis och den andra hade mensvärk, så den mesta delen gick till att mysa på Mariatorget. Dock slängde jag in dem i provrummen på bland annat Beyond retro och där fick de stå och skämmas och prova olika kreationer.

Min bästetärna Madde ändrar uppfattning om hur hennes klänning ska se ut ungefär varannan vecka. Först var det fluffklänning med rosett, sen gick hon över till åttiotal, femtiotal, tjugotal och nu är hon inne på tyll. Jag sa till henne att hon får handla sin klänning den 26 augusti så att hon inte ångrar stil fram tills att det är dags.Alla mina tre brudtärnor är typ enååttio långa och smala som stickor. De kommer se lite roligt ut bredvid mig som är pytte.

Nu ringde min tredjetärna Elin och sa att hon precis köpt sin klänning. Spännande!

I alla fall. Jag var nog den som shoppade på mig mest saker. Både i lördags och idag, när jag var på ”Norden största loppis” i Hornstull (folk hade slängt ut all möjligskit på gatorna).  Måste göra en liten fotokavalkad av mina fynd.

Finmadde i en klänning som hon inte valde. Den är lite åttiotal och det har hon inte velat ha sen typ februari. Tyll! är det som gäller nu.

Dagens fynd på loppis. Allt för åttio spänn. Lite burkar som vi ska ha som vaser på bröllopet och en liten burk som vi ska ha värktabletter i.

Den här har egentligen inte med bröllopet att göra, den är bara nyinköpt och fin!

En kanske-bröllopsväska. Den är inte perfekt, men den var billig så jag slog till ändå.

Jaha. Man borde göra mat till sin pojkvän tills han kommer hem från sin svensexa och är trött va? Det är ju han som lagar mat varje dag i den här familjen egentligen. Jag har glömt hur man gör. Spagetti och köttfärsås. Eller är det taskigt att inte ge honom oxfilé? Tack Gud för att jag är inte lever artonhundrafrösihjäl och jobbar på ett jobb som jag verkligen trivs på så att jag slipper vara hemmafru.

Annonser