Ååååh, god morgon dåliga samvete! Skulle egentligen åkt till mina föräldrar i Skåne den här helgen och även träffas min faster som lämpligt nog är vår vigselpräst också, men sen krånglade saker till sig och vi bestämde oss för att åka en annan helg när det passade bättre. Men det dåliga samvetet! Ah! Och jag saknar dem extra mycket när det liksom var menat att vi skulle ses.

I alla fall. Vi bytte föräldrarpar och åkte ut och satte lite frön i ställe. Och badade! Och drack martinis. Skrev hinderprövning. Gick på trettioårsfest. Ja, det är väl lika bra att vi kör en bildkavalkad påt?

Här inne, i det fina hemmagjorda växthuset bor nu våra chilis. De hänger där med äldre chilis. Jag hoppas att de inte blir mobbade.

Cookie med vattenkannan

Våra planters namnskyltar. Som när man gick på dagis!

Vatten på och sen en liten nätt filt så får bebisarna sova.

Man blir svettig av att så frön så vi gick ner till lilla sjön

Lilla sjön, lugn som en filbunke. Här bor bara aborrar och eventuellt ett och ett annat monster. Här går det fint att klä av sig näck och bada i varmvatten!

Man måste dricka lite sprit när man skriver under en hindersprövning.

Hem till Stockholm igen för att gå på trettioårsfest i världens varmaste lägenhet

Vidare ut till Debban som var ett människohav

I vanlig ordning hade jag ont i fötterna lagom tills vi skulle gå hem. Och i vanlig ordning fick jag Cookies skor snörade hårt på fötterna medan han gick hem i sockorna.

Världens finaste blivande man på väg till till lägenheten på Bondegatan.

Annonser