Har varit en sväng ner om Nyköping med Cookie och kappan Alice för att fixafixa saker till bröllopet. Bland annat skulle jag träffa frisör-Tina som ska fixa mitt hår. Det var bara det att frisör-Tina fick förhinder, så det blev inget av det. Istället försökte vi fixa hotellboende till alla gäster som vill ha hotellboende, samt en florist till mig. Jag har gett upp tanken på att binda själv. Tanken på att binda själv gav jag upp snabbt då Cookie vänligt frågade hur tusan jag skulle hinna med det egentligen. Så nu har jag en florist-Karin istället.

Allt blev såklart inte som det skulle bli den här helgen heller. Vi cyklade vilse till floristen ute på landet och kom dit klockan fyra över tre. Det stängde tre. Så det fick bli floristen inne i stan. Jag orkade inte klanta omkring, så jag bokade henne på stående fot efter att ha tittat på en massa tråkiga brudbuketter de gjort tidigare, som jag absolut inte ville ha. Fast hon verkade fatta vad jag ville ha och skrev ner stödord så jag litar på florist-Karin.

Hotellet blir nog också bra. Vårt första handsval är ju uppbokat av hjärtdoktorer, så nu bor vi på hotell med bubbelbad på rummet. Nu tror jag inte att vi kommer hinna bada något bubbelbad, men det är coolt ändå.

Lite vilse i skogen

Jag och kappan Alice cyklar vilse

Mot Helsingborg?

Hej, hej, vi stänger klockan tre!

Blombild jag hade med mig till floristen och sa "så här vill jag hat!"

Annonser