Fin skål jag köpte.

Djävla fredag. Djävla regn.

Jag gick på lite second hand efter jobbe och hittade finfina grejer. Ringde Cookie och frågade om jag fick ta in fler grejer i lägenheten. Det fick jag inte. Det är sällan jag gör som Cookie säger. Så jag köpte tre små fina skålar ändå. Och sen tog jag kort på saker jag inte köpte, så att han skulle må bättre över att jag lämnade så mycket kvar.

Fin vinkaraff jag inte köpte.

Fina skålar jag inte köpte.

I alla fall. Köpte tre fina skålar. Tie kronor styck kan vi säga att de kostade (det kostade de billigaste också). Men så klart stoppar jag ner dem i en papperspåse och det regnar så på Bondegatan åker de i marken och går sönder. Djävla regn. Jag tänker att det är mitt straff för att jag handlade fast att jag inte fick.

Imorgon ska jag ut på loppisrunda. Behöver (”behöver”) en knäckebrödsburk. Och gärna ett soffbord också. Och en byrå, våra kläder ligger just nu på golvet i högar. Och vi har inget soffbord, vi tänkte att om vi inte tar med det lilla gamla så tvingas vi köpa ett nytt snabbt. Det visade sig inte vara så smart.

Oh, well. Nu ska jag dricka rövin som blev över från min bokklubbskväll som vi hade hemma hos en (hemlig) kändis i onsdags. Samt ringa till min blivande man och diskutera våra inbjudningskort som nu är klara. Jag vill ha bort ett citationstecken.

Annonser